Creatief team


Terug naar vacatures

Wie we zijn

Wij zijn ClubgeistBVH, een jong, groeiend reclamebureau in Rotterdam. We bedenken en maken marketing- corporate en arbeidsmarktcampagnes. In alle gevallen verdiepen we ons grondig in de klanten waarvoor we werken, omdat we geloven dat het unieke onderscheid in hun cultuur besloten ligt. We hebben zelfs een term voor dat geloof: we noemen het Branding by Culture. We zijn dus niet van ‘even snel een dingetje maken en weer weg.’ We hebben wat je noemt een open cultuur, zonder bureaupolitiek of hiërarchisch gedoe. En we zitten in een prachtige ruimte op de vijfde verdieping van Het Industriegebouw, met terrassen op de ochtend- en avondzon.

Wie we zoeken

We zoeken een creatief team met minimaal een jaar of vijf ervaring. Een team dat al een paar keer heeft aangetoond werk te kunnen maken dat boven het maaiveld uitkomt, campagnes waarmee bedrijven en merken op de kaart worden gezet. Mensen die bereid en in staat zijn om zich ergens in te verdiepen, maar die ook de sociale vaardigheden hebben om een constructieve relatie met opdrachtgevers aan te gaan. Kritische, onafhankelijke denkers en getalenteerde, bevlogen makers met een oprechte liefde voor taal en beeld en een aangeboren aversie tegen clichés.

Wat jullie idealiter beheersen

Mensen zijn geen apparaten die je kunt configureren, gelukkig maar. Beschouw onderstaande opsomming van competenties dan ook niet als een bindend boodschappenlijstje, maar meer als een indicatie van wat we in ons hoofd hebben. Daar gaat-ie.

 

Essentieel zijn:

 

  • Het vermogen om goed te luisteren, de goede vragen te stellen en daarmee snel tot de essentie van een briefing door te dringen
  • Het kunnen bedenken van oorspronkelijke ideeën
  • De vaardigheid en het zelfvertrouwen of je eigen werk met overtuigingskracht te presenteren
  • Bovengemiddelde vaardigheden op het gebied van executie, zowel in copy (long en short) als in vormgeving en art direction
  • Brede maatschappelijke interesse

Mooi meegenomen zijn:

 

  • Skills in Adobe (Photoshop, InDesign en Illustrator) en Microsoft
  • Een goede beheersing van het Engels (naast het Nederlands natuurlijk)

Wat we bieden

Om te beginnen: de mogelijkheid om werk te maken waar je trots op bent, voor een hele reeks aan mooie organisaties en merken, van Aviko tot de Universiteit van Amsterdam en van KPN tot Amnesty International. We zijn een jong bureau, dus je hebt de kans om mee te bouwen en er is volop ruimte voor eigen initiatief (sterker nog, dat verwachten we eigenlijk). Je komt terecht tussen leuke en eigenzinnige mensen, met veel collegialiteit maar zonder ‘zo-doen-we-dat-hier’-groepsdruk, er valt veel te lachen en er wordt lekker hard gewerkt. We betalen een prima salaris en ook over de rest van de arbeidsvoorwaarden hoef je je geen zorgen te maken.

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje naar Mike: mike@clubgeistbvh.nl of bel 06 29 541 549