Accountmanager


Terug naar vacatures

Wij zoeken een accountmanager

Wij zijn ClubgeistBVH, een jong, groeiend reclamebureau in Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie (dit dus eigenlijk), maar we bedenken en maken ook ‘gewone’ marketingcampagnes. In alle gevallen verdiepen we ons grondig in de klanten waarvoor we werken, we zijn niet van ‘even snel een dingetje maken en weer weg.’

 

We hebben wat je noemt een open cultuur, zonder bureaupolitiek of hiërarchisch gedoe. En we zitten in een prachtige ruimte op de vijfde verdieping van Het Industriegebouw, met terrassen op de ochtend- en avondzon. 

Jouw rol

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de relatie met onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt en runt alle mogelijke voorkomende projecten; van positioneringstrajecten tot de ontwikkeling van communicatiecampagnes en websites. En van social content tot complete huisstijlen.

 

Jij bent de spil die alle specialisten in deze projecten aanstuurt en motiveert. Je maakt briefings, bewaakt de voortgang en zorgt voor de financiële kant van de projecten. Je bent een sterk inhoudelijk en inspirerende gesprekspartner die met ideeën en met prettig werken extra waarde weet te brengen in elke samenwerking; intern en extern.

Ons aanbod

Een leuke en afwisselende baan met impact op het succes van klanten en ClubgeistBVH. Onze klanten zijn ambitieus en dagen ons uit elke dag beter te worden. In de intensieve samenwerking met hen én je collega’s kun je je grenzen verleggen. Ons werk is dan ook nooit klaar. Het kan altijd beter, creatiever, slimmer en plezieriger. Een oneindige bron van uitdaging en groei.

 

Wat hebben we je nog meer te bieden? Om te beginnen: de mogelijkheid om je creatieve ei kwijt te kunnen, om met elkaar werk te maken waar je trots op bent, voor een hele reeks aan mooie organisaties en merken, van Aviko tot KPN en van EY tot Amnesty International. We zijn een jong bureau, dus je hebt de kans om mee te bouwen en er is volop ruimte voor eigen initiatief.

 

Je komt terecht tussen leuke en eigenzinnige mensen, met veel collegialiteit maar zonder ‘zo-doen-we-dat-hier’-groepsdruk, er valt veel te lachen en er wordt lekker hard gewerkt. We betalen een goed salaris en ook over de rest van de arbeidsvoorwaarden hoef je je geen zorgen te maken.

Jouw profiel

Je bent inspirerend, krijgt mensen mee en veroorzaakt beweging. Met charme en overtuigingskracht realiseer je projecten in een soms hectische omgeving. Je houdt het hoofd koel als het heet wordt. Je hebt passie voor ons vak, creatieve (digitale) communicatie en gevoel voor schoonheid. Je werkt en denkt op hbo/wo niveau en hebt 3 tot 5 jaar ervaring als project- of accountmanager, het liefst bij een bureau.  

Meer info of solliciteren?

Bel of mail met Mike (mike@clubgeistbvh.nl, 010-2019193) voor meer informatie. Wil je direct solliciteren, stuur dan je CV en motivatie.

We kijken uit naar je reactie!